Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie 3Care Concept Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL084141621B01

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2019. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Bioresonantie


Bio Fotonen Resonantie

Bioresonantie (oftewel Bio Fotonen Resonantie) therapie is een therapie die stelt dat ieder orgaan, meridiaan, zenuwstelsel etc. een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft.

Asyra Pro

Met het Asyra Pro, een geavanceerd meet- en behandelsysteem, worden deze frequenties gemeten en geanalyseerd. Zo ontstaat een beeld met betrekking tot de oorzaak van een eventuele onbalans in het lichaam. Een onbalans die kan liggen op fysiek-, emotioneel- en/of energetisch niveau en die de volgende klachten kan veroorzaken: vermoeidheidhoofdpijnmigrainegewrichtsklachtendarmklachteneczeemallergieënconcentratieproblemenontstekingen, etc. De Asyra meet vervolgens wat er aan individuele homeopathische verdunning en/of welke orthomoleculaire therapie nodig is, om de onbalans op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.

Zelfgenezend vermogen

Ons lichaam heeft namelijk een aangeboren vermogen om zichzelf te genezen. Een botbreuk heelt in principe ook vanzelf! Dit zelfgenezend vermogen kan ongunstig beïnvloed worden door lichamelijke en emotionele stress, slechte voeding, tekort vitamine en mineralen, trauma’s, virussen, bacteriën, Lyme, etc.DE BEHANDELING(EN)


Basisbehandeling

De basis behandeling bestaat uit minimaal 2 consulten. Afhankelijk van de aard en duur van de klachten kunnen meerdere consulten noodzakelijk zijn. De ervaring is dat bijna 60% van de cliënten 3 behandelingen nodig hebben om in balans te komen. Dit wil zeggen dat naast vermindering of verdwijnen van de klachten, de basismeting geen blokkades meer aangeeft. Het lichaam is dan sterk genoeg om op eigen kracht verder te herstellen.

Preventieve gezondheids-check

Klachten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Voordat een klacht zich openbaart is er al een (langdurig) proces gaande. Een preventieve gezondheids-check is dan ook eigenlijk zinvoller dan achter de feiten aan lopen.


Ook wanneer u eenmaal een basisbehandeling heeft gehad, adviseren wij u om jaarlijks voor een gezondheids-check te komen. Bent u redelijk in balans gebleven dan is één consult veelal voldoende. Mensen met chronische klachten worden een halfjaarlijkse gezondheids-check geadviseerd.

Online onderzoek

Bent u afhankelijk van openbaar vervoer, slecht ter been, of zijn er andere omstandigheden waardoor het niet mogelijk is persoonlijk naar de praktijk te komen, dan is de optie voor een online onderzoek een ideale oplossing. Op deze manier kunnen ook baby’s, kinderen en dieren onderzocht worden.

Zelfrealisatie en spirituele ontwikkeling

Als er geen klachten meer zijn, hoeft er niet gestopt te worden. Desgewenst kan er een vervolgafspraak gemaakt worden voor actieve ondersteuning van het proces van zelfrealisatie en spirituele ontwikkeling.