Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie 3Care Concept Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL084141621B01

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2019. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Edelsteenlegging

Een edelsteenlegging is een vorm van edelsteentherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de helende krachten van edelstenen. Bij een edelsteenlegging worden de edelstenen rondom en/of op het lichaam gelegd. Dit veroorzaakt een krachtenveld, dat de balans van het lichaam (de aura) herstelt. Bovendien geeft een edelsteenlegging een diepe ontspanning.

U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende edelsteenleggingen:


Tanzaniet: tanzaniet is een echte nieuwetijds-steen. Hij bezit een heel hoge energie en brengt hiermee vele nieuwe verbindingen en energieën tot stand. Tanzaniet bevordert visioenen en de communicatie om het eigen ik te leren kennen. Bovendien heelt tanzaniet oude (karmische) stukjes die je niet langer dienen en die mogelijk al lange tijd letterlijk ‘op je nek zitten’.

Lemurisch ijskristal: Lemurische ijskristallen zijn sterk verbonden met het goddelijke kristallijnen licht, de Elohimengelen, het Lemurische tijdperk van eenheid en de kracht van de regenboog. Hierdoor brengen deze kristallen hoog kristallijn licht in je bewustzijn voor bewustwording, zuivering en transformatie. Bij een legging met dit ijskristal laat het lichaam oude energie uit de cellen los, zodat het in een volmaakte staat kan komen en oude conditioneringen los kan laten. 

Bergkristal: bergkristal zuivert je energie en helpt je je bewustzijn verder te openen, het schoon te maken en je trillingen te verhogen. Het zuivert de aura en kan specifieke talenten en mogelijkheden blootleggen

Rozekwarts: rozekwarts heeft een zachte en vooral liefdevolle energie, die troost en healing geeft. Een rozekwartslegging geeft geborgenheid in het algemeen en geeft elk chakra iets extra’s mee.

Amethyst: amethyst brengt een hoge intuïtieve afstemming met zich mee en verbetert het contact met je hoger zelf. Amethyst werkt bijzonder ontspannend, brengt mentale en innerlijke rust, zodat je je makkelijker kunt concentreren en ontspannen.

Citrien: citrien versterkt de zonnevlecht en dus je eigen kracht, zodat je kunt leren om daadkracht te combineren met intuïtie en gevoel. Citrien is verbonden met het gouden licht van Melchizedek, dat diepgaande healing brengt en je verbindt met wijsheid en kennis.