Home Bioresonantie Orthomoleculaire therapie 3Care Concept Overige Tarieven

Res-Novare

Havenstraat 133

2652 BS Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor routebeschrijving

Tel.: +31 (0)6 - 41 94 84 00

E-mail: info@res-novare.nl

KvK nummer: 54286298

BTW nummer: NL084141621B01

Volg Res-Novare

Stel een vraag

Webdesign: Greg Sipsma

© Res-Novare 2019. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden

Social Media Home

Aura-chakra-analyse


Aura foto en analyse

Ieder levend organisme wordt omgeven door een uniek electromagnetisch veld: de aura. De aura reflecteert onze geestelijke, lichamelijke en innerlijke gezondheid. Hoe beter deze gezondheid is, hoe sterker onze aura is. Ook onze gedachten, emoties en overtuigingen worden weerspiegeld in de aura. De aura staat in verbinding met de chakra's
De chakra's zijn als het ware de energie opnamepunten van de aura die in optimale toestand volledig met elkaar in wisselwerking en balans zijn. Van onze aura en chakra's kan dus veel worden afgelezen, wat het interessant maakt om deze in beeld te brengen en te analyseren.


Aura en chakra consult

Tijdens een consult kijken we wat de energetische toestand van je aura en chakra's is. Je ziet onder andere hoe groot je aura is, of deze op bepaalde plaatsen verontreinigd is of blokkades vertoont, hoe het met de energie van je chakra's gesteld is en of de aura en chakra's met elkaar in balans zijn. Vervolgens wordt advies gegeven hoe je je aura en chakra's in balans kunt brengen/houden en versterken en zo je levensenergie kunt vergroten.
Het consult is inclusief 
aurafoto en omschrijving van de kleurpersoonlijkheid.


Aura-chakra-avond

Ontdek samen met een groep vrienden, collega's of familieleden hoe jullie aura's en chakra's eruitzien, hoe jullie deze kunnen beïnvloeden en versterken en welke kleurpersoonlijkheden jullie zijn. Een kleurrijke en interessante avond! 
Inclusief aurafoto, beschrijving kleurpersoonlijkheid en kort consult voor iedere deelnemer.